Wayk Now BannerGratis opgelost:

Problemen met uw Joomla!/Wordpress website? Of met uw pc/laptop? Voor iedere nieuwe klant, los ik het eerste (computer) probleem helemaal gratis op! Ongeacht de tijd, die erin gaat zitten. Zo kunt u rustig kennis maken met mij en mijn persoonlijk werkwijze.

Prijs:

€0.40 per minuut
Bij hulp op afstand betaalt u altijd per minuut (€0.40). Dus is uw probleem binnen 15 minuten opgelost, dan betaalt u dus voor 15 minuten en geen minuut langer! Het enige dat u nodig heeft is een werkende internet-verbinding en Wayk Now. Zo kan ik u overal ter wereld van dienst zijn. Zelfs op vakantie!

Betaling:

Bank betaalverzoek | Tikkie

BTW:

Inclusief voor particulieren, exclusief voor bedrijven.

Wayk Now

Wayk Now is een gratis Remote Desktop Manager waarmee ik, op een beveiligde manier, kan inloggen op uw computersysteem. Om zo een computerprobleem op te lossen, computerles te geven of een programma te installeren. En weet u wat het allermooiste is? U kunt gewoon meekijken met alles dat ik doe! Ga naar wayk.devolutions.net/home/download om het programma te downloaden.

Wayk Now video-intro (Eng):Wayk Now vs Teamviewer

De reden dat ik voor Wayk Now gekozen heb en niet voor Teamviewer is het feit dat ik Wayk Now ook als bedrijf gratis mag gebruiken en Teamviewer niet. Verder is de software en de uitvoering precies hetzelfde.