Wayk Now BannerComputerhulp op afstand: €0.30 per minuut

Betaling: betaalverzoek via ING | Tikkie | Paypal

BTW: inclusief voor particulieren, exclusief voor bedrijven.


Gratis computerhulp? Betaal met Facebook likes!

Vraag 20 Facebook vrienden om mijn pagina (www.facebook.com/xtremecare.nl) te liken en ik los, na bevestiging van de likes, met alle plezier al uw vraagstukken voor u op!


Wayk Now Remote Desktop manager

Wayk Now is een (gratis) programma waarmee ik, op een beveiligde manier, kan inloggen op uw computersysteem. Om zo een computerprobleem op te lossen, computerles te geven of een programma te installeren. En weet u wat het allermooiste is? U kunt gewoon meekijken met alles dat ik doe! Ga naar wayk.devolutions.net/home/download om het programma te downloaden.

Wayk Now video-inleiding (Engels):Computerhulp op afstand via Skype

Heeft u liever persoonlijker contact? Dan kunnen we ook videobellen via Skype. Heeft u nog geen Skype? Ga dan naar www.skype.com/nl om het programma te downloaden.

Heeft u geen internet? Dan kunt u mij ook bellen of een app sturen!

Allereerst zullen we dan proberen uw internet weer werkende te krijgen. Mocht het achteraf bij uw provider liggen, dan zal ik u ook in het contact met de helpdesk bijstaan en eventuele dingen, die u niet begrijpt ophelderen.

Computerhulp op afstand via whatsapp & Whatsapp Desktop

Heeft u vragen of snel advies nodig? Stuur dan een app naar +31 6 81606173. Ga naar www.whatsapp.com/download om het programma te downloaden voor uw smartphone of pc.