Evy Wouters

Personalia

Mijn naam is Evy Wouters, en ik ben op 9 juni 1978 geboren op het prachtige eiland van Sint Maarten. Op mijn zesde verhuisden we naar Curaçao. In 1999, ben ik naar Nederland verhuisd om Journalistiek te gaan studeren. Na een half jaar merkte ik dat het me totaal niet lag en ben toen op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik in 2003 in aanraking met HTML, toen ik aan de LOI de cursus Webdesign volgde. Met deze basiskennis op zak, ging ik enthousiast op zoek naar de volgende uitdaging. Inmiddels heb ik via intensieve zelfstudie mezelf gespecialiseerd in het installeren, configureren en onderhouden van Joomla!/Wordpress websites/webwinkels. Ook kan ik grafisch ontwerpen en creatief schrijven.

PeterTrips

Van 2004 tot eind 2016, heb ik ook gewerkt als websitebouwer, grafisch ontwerper (visitekaartjes, flyers en reclameborden), tekstschrijver, boekingsmedewerker en marketeer bij PeterTrips BV (www.petertrips.com). In 2017 heeft mijn broer het stokje overgenomen. Tegenwoordig ben ik alleen nog beheerder van de Facebookpagina (www.facebook.com/petertrips.curacao).

Schrijver

Mijn allergrootste hobby is schrijven. Op het moment ben ik bezig aan mijn semi-autobiografische boek Spareribs bij blauwe hemel. Mocht u interesse hebben en meer willen weten, ga dan naar mijn Facebookpagina: www.facebook.com/evytrilogy.

Ondernemer

JoomlaFreak heeft geen bezoekadres. Ik werk vanuit huis en voornamelijk op afspraak. Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag t/m zondag tussen 10:00 - 22:00 uur.